Hoe geef je je feestje net dat beetje extra?

 In Eten

We kennen hem allemaal wel; het typische beeld van een Nederlandse kring verjaardag. Met een kop koffie en stuk gebak en later een biertje en blokjes kaas. Niet veel spannends aan, en soms zelfs slaapverwekkend. Dat wil je natuurlijk niet op jouw feestje! Je wilt ervoor zorgen dat je gasten een leuke en gezellige tijd hebben. Daarom geven we in dit artikel een aantal opties om jouw feestje een stukje leuker te maken!

De lekkerste hapjes

Lekker eten is natuurlijk een groot pluspunt op je feestje. We kennen allemaal de standaard hapjes van een kaasje, worstje of chipje wel, daar zul je je gasten niet mee verrassen. Wat daarentegen wel goed werkt is als je wat bijzondere hapjes op tafel kunt zetten. Je kunt online allerlei recepten vinden van wat leukere borrelhapjes of tapas gerechtjes. Gegarandeerd dat jij daarmee punten scoort bij jouw gasten!

Oosterse sferen

Je kunt je feestje ook opleuken door hem wat oosterse sferen te geven! Van oorsprong komt hij uit het Midden-Oosten, maar in de Westerse landen zie je hem in feestjes of in de lounge steeds vaker terug komen. Ik heb het natuurlijk over de waterpijp. Je kunt er voor kiezen om er meerdere neer te zetten op je feestje, maar er zijn ook waterpijpen met meerdere slangen beschikbaar. Zo kunnen mensen omstebeurt een hijs nemen. Er zijn allerlei smaken tabak verkrijgbaar voor de waterpijp. Kies jij voor mango, appel of misschien banaan? Wanneer je meerdere waterpijpen hebt, kun je ook gaan voor verschillende smaken. Zo heeft ieder wat wils! Ben jij op zoek naar een waterpijp voor jouw feestje? Dan ben je bij Amy Deluxe Shop aan het juiste adres.

Hang een thema aan je feestje

Wil jij graag over de top gaan? Met een thema feest kan je helemaal uitpakken! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, de versiering, het eten en natuurlijk je eigen outfit, maar ook die van de gasten kunnen geheel in stijl van het thema zijn. Kies een thema wat je leuk vind zoals bijvoorbeeld disco, casino, jungle en ga zo maar door. Niks is te gek en hoe origineler het idee, hoe leuker!

 

Recente berichten

Start met typen en klik op Enter om te zoeken